Γρήγορη Αναζήτηση


Επιλέξτε παρακάτω τον κλάδο,
που σας ενδιαφέρει
και μάθετε λεπτομέρειες
για τα ασφαλιστικά μας προγράμματα.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Your Company Name


Ασφαλιστικός Γονέας: Η πρώτη ασφάλεια… αγάπης!

Ο Ασφαλιστικός Γονέας είναι μια πρωτοποριακή ασφάλιση της Ευρωπαϊκής Πίστης, που προσφέρει χωρίς κόστος τα καθημερινά ψώνια στην οικογένειά σας, στην περίπτωση που εσείς ως φυσικός γονέας δεν θα μπορείτε, εξαιτίας νοσηλείας ή απώλειας ζωής σας από ατύχημα.

Με τις αγορές που κάνετε εσείς ή η οικογένειά σας από τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις (Super Market, Πρατήρια Υγρών Καυσίμων, Πολυκαταστήματα, Καταστήματα Ηλεκτρικών, Είδη Σπιτιού κ.α.), διασφαλίζετε ότι σε περίπτωση απώλειας ζωής σας από ατύχημα η οικογένειά σας εξασφαλίζει για ένα χρόνο τις καθημερινές της αγορές, ενώ σε περίπτωση νοσηλείας σας από ατύχημα η οικογένειά σας εξασφαλίζει τις αγορές που αντιστοιχούν στις ημέρες νοσηλείας σας, με ανώτατο όριο κάλυψης τα € 1.500 μηνιαίως ή τα € 18.000 τον χρόνο.

Επιπρόσθετα, εάν είστε ή εάν γίνετε στο μέλλον ασφαλιζόμενός της Ευρωπαϊκής Πίστης σε οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα, έχετε έκπτωση όχι μόνο στην έκδοση του συμβολαίου σας βάσει των αγορών που έχετε πραγματοποιήσει από τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις, αλλά και σε κάθε ετήσια ανανέωσή σας. Με το πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας μπορείτε να μειώσετε τα ασφάλιστρά σας τόσο ώστε να πληρώνετε μόνο €1.

Πρόκειται για μια πράξη αλληλεγγύης της Ευρωπαϊκής Πίστης προς την Ελληνική κοινωνία. Η απόκτηση της κάρτας Ασφαλιστικού Γονέα - Lifecard δεν έχει κανένα κόστος για σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 

Σχεδιασμός Direct Web

Διεύθυνση: Λ. Μαραθώνος 73, Εμπορικό Κέντρο Αίολος, 1ος όροφος, 14569 - Άνοιξη Αττικής
Τηλ. 210-8143836 & 210-8145958 Fax: 210-8143806 e-mail: xanthopoulosinsur@gmail.com